Dica Tuinen

Over ons

In 2000 startte Didier Van Der Eeken, als zelfstandig tuinaannemer, nadat hij zijn passie voor de tuinaanleg en tuinonderhoud had leren kennen in de tuinbouwschool in Melle. Later in 2004 werd Dica Tuinen Bv opgericht. In 2015 zijn we verhuisd van Heusden (Destelbergen) naar Lochristi en gestart met de verwerking van groenafval tot compost.

Ondertussen kunnen ook bedrijven en particulieren bij ons terecht met groenafval en kan er groencompost verkregen worden onder de naam DJ Compost. Sinds 2018 werkt onze zoon Jarne ook actief mee in het bedrijf samen met ons team van enthousiaste tuinmannen.

Dica Tuinen staat zelf in voor de volledige aanleg van uw project, van grondwerken tot afwerking. In de loop der jaren hebben wij geïnvesteerd in een eigen machinepark om al onze projecten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We beschikken over vrachtwagens met een containersysteem, minigravers, knikladers, gemotoriseerde tuinmachines, …

Dica Tuinen is nog steeds opzoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Werk je graag buiten en heb je oog voor detail? Dan ben jij de geschikte collega! Mail naar info@dicatuinen.be of +32 9 252 64 25.